Tabere de ski si snowboarding la Paraul Rece, Predeal

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Skill Team Consulting, in parteneriat cu Hotelul Piatra Craiului din Paraul Rece - Predeal, HEAD (echipamente sportive) si cu susinerea BRD Groupe Societe Generale organizeaza tabere de ski si snowboarding pentru copii la Paraul Rece, in perioada 2-23 februarie 2013.

Taberele cuprind 6 zile si 5 nopti in Paraul Rece si sunt programate pe mai multe serii: 2-7 ianuarie, 7-12 ianuarie si 17-23 februarie.

Pentru un pret de 1278 lei/ persoana, participantii au asigurata cazarea la Hotelul Piatra Craiului in camere de 2-4 persoane, 5 mese pe zi (3 mese principale si 2 gustari), 2-4 sesiuni de ski zilnic (initiere sau divertisment), participa la jocuri si sporturi de iarna si beneficiaza de acces organizat la facilitatile de agrement din tabara de schi, supraveghere permanenta de catre adulti, activitati recreativ - educative sub indrumarea instructorilor specializati si consumabile pentru activitatile sportive si de agrement.

Inscrierile se pot face pe www.tabaraski.ro sau la tel. 0746.252.505, unde veti obtine mai multe detalii. (foto: tabaraski.ro)