Statiune de schi in Muntii Fagaras

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Statiune de schi in Muntii Fagarasului - este doar un proiect, intr-adevar, dar unul realizabil, cu bataie lunga si cu beneficii indiscutabile pentru Romania! Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, s-a intalnit la Bucuresti, ieri, 11 ianuarie, cu vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov, Adrian Gabor, cu presedintele Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, si cu presedintele Consiliului Judeten Sibiu, Daniela Campean, pentru a discuta despre implementarea proiectului „Dezvoltarea infrastructurii domeniului schiabil, Muntii Fagaras (200 de zile cu zapada pe an - Dezvoltare durabila in Masivul Fagaras)”, prevăzut in Master Planul investitiilor in turism.

Prin acest proiect se are in vedere amenajarea a 150 kilometri de partii de schi in Masivul Fagaras, ceea ce ar insemna o dublare a numarului de kilometri de partii din Romania.

In urma discutiilor de la Bucuresti, s-a stabilit ca pentru inceput cele trei judete sa semneze un contract de colaborare pentru implementarea acestui proiect, Brasov, Arges si Sibiu fiind singurele beneficiare. (Foto: Val d'Isere.Com)