Dracula pe Gheata, Cluj-Napoca: Phillippe Candeloro, vanatorul de vampiri

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Campionul la patinaj Phillippe Candeloro va juca rolul vanatorului de vampiri Van Helsing, in spectacolul Dracula pe Gheata de la Cluj-Napoca. Pana la reintalnirea cu fanii din Romania, pe care o asteapta cu incantare, faimosul patinator se implica in nenumarate actiuni caritabile.

„Ma leaga amintiri calde de Cluj-Napoca, pentru ca am mai sustinut un spectacol aici. Era prima data cand veneam in Romania si publicul m-a primit cu multa bucurie. Sper sa se-ntample acelasi lucru si cu Dracula. Joc rolul lui Van Helsing, e un personaj puternic, care mi se potriveste”, spune Phillippe Candeloro. Francezul are in portofoliu o serie de personaje legendare, dintre care poate cel mai memorabil este cel inspirat de condeiul lui Alexandre Dumas, muschetarul D’Artagnan, a carui interpretare i-a adus medalia de bronz la Jocurile Olimpice de Iarna de la Nagano, din 1998.

Prezent  din ce in ce mai mult, in ultimii ani, pe micile ecrane in calitate de comentator sportiv, Phillippe Candeloro nu se da inapoi de la niciun efort nici cand vine vorba de actiuni caritabile. Doar cu o luna in urma, alaturi de o mana de personalitati sportive la fel de indragite de publicul francez, a parcurs o parte din circuitul de schi fond La Transjurassiene, pentru a sprijini cauza donarii de celule stem. Traseul La Transjurassiene este pe locul doi in topul celor mai lungi curse din lume, dupa Vasaloppet-ul suedez (90 km).

Evenimentul de la Cluj-Napoca a fost anulat!