Sarituri cu schiurile, Rasnov: Sara Takanashi le-a luat fata, din nou

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Inca o victorie in Romania pentru sportiva nipona Sara Takanashi. S-a intamplat in a doua etapa a Cupei Mondiale la sarituri cu schiurile, gazduita de Complexul de trambuline de la Rasnov (judetul Brasov). In etapa de duminica, 3 martie 2014 (a 16-a din actualul sezon din Cupa Mondiala), Sara Takanashi s-a impus dupa doua manse cu 230,4 puncte (sarituri de 85 m si 93,5 m). Locul secund a fost ocupat de Jesica Jerome (SUA), cu 220 puncte (89 m si 90,5 m), pe cand pe ultima treapta a podiumului a urcat Evelyn Insam (Italia), cu 221,3 puncte (93 m si 86 m).

Dana Haralambie - locul 38 in prima mansa

Ca si-n ziua precedenta, in competitia de la Rasnov, Romania a fost reprezentata de Daniela Haralambie. Rezultatul Danei: locul 38 in prima mansa (saritura de 69,5 metri) si ratarea calificarii in mansa secunda.

Liderul Cupei Mondiale: Sara Takanashi

In clasamentul general al Cupei Mondiale feminine, pe primul loc se afla, detasat, Sara Takanashi (1.320 puncte). In urma ei se situeaza Carina Vogt (761 puncte), din Germania, si Daniela Iraschko (682 puncte), din Austria. (AP Photo/ Kerstin Joensson)

De aici aflati de ce campioana olimpica Carina Vogt  nu a sarit la Rasnov, desi a fost prezenta la fata locului.