Patinaj viteza: ASC Corona Brasov, performera Campionatelor Nationale

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Circuitul de patinaj viteza de la Inzell (Germania) a gazduit, in perioada 24-27 ianuarie 2013, finalele Campionatelor Nationale de Patinaj Viteza pentru seniori si juniori.

Performera acestei competitii a fost delegatia clubului ASC Corona Brasov, care a adunat, la finalul intrecerilor, 27 de medalii!

Antrenorul Bogdan Stanescu a reusit sa-si motiveze la maxim cei 3 elevi, care s-au impus atat la categoriile lor de varsta, dar si la varste superioare.

Mocanu Adrian, de doar 16 ani, a obtinut 3 medalii de argint in intrecerile seniorilor si 8 medalii de aur in intrecerile juniorilor.

Popa Cristian, tot de 16 ani, a concurat doar la juniori unde a obtinut 8 medalii de bronz.

Tanara Mihaela Hogas, de doar 14 ani, a reusit sa se claseze de 3 ori pe locul 2, pe langa cele 3 medalii de argint obtinand si 5 medalii de bronz.

Trebuie sa remarcam si faptul ca Mocanu Adrian s-a clasat pe locul 4 la Concursul International de la Colallbo din Italia.

„Sunt bucuros pentru aceste rezultate, sunt rodul muncii intregii echipe. Vreau sa multumesc si conducerii clubului care ne-a oferit conditii bune de pregatire. A contat la aceste rezultate si faptul ca avem un patinoar excelent la Brasov. In continuare speram sa ramanem pe aceeasi linie si sa reusim rezultate si mai bune”, a spus Bogdan Stanescu, antrenorul lotului de patinaj viteza al ASC Corona Brasov. (text si galerie foto: Ciprian Jurubescu)