Ioan Achiriloaie trage tare pentru Soci

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Federatia Internationala de Schi (FIS) a confirmat prezenta schiorului Ioan Valeriu Achiriloaie, de la ASC Corona Brasov, la Jocurile Olimpice (JO) de Iarna de la Soci (Rusia), din perioada  7-23 februarie 2014. La Olimpiada de la Soci, in probele de schi alpin, vor mai participa alti doi schiori din Romania: Ania Monica Caill (18 ani) si Bogdan Barbu (26 ani). In varsta de 23 de ani, Ioan Achiriloaie va lua startul la Soci in proba de coborare. De curand (20 decembrie 2013), la Hinterstoder, in Austria, schiorul legitimat la Corona Brasov a obtinut cel mai important rezeulat personal al acestui sezon: locul 15.

Ioan Achiriloaie - un exemplu pentru sportivii de la Corona Brasov

Catalin Leonte, presedintele sectiei de sporturi individuale de la ASC Corona 2010 Brasov, a comentat prezenta lui Ioan Achiriloaie la a 22-a editie a JO de iarna: „Ne bucuram pentru sportivul nostru si suntem mandri ca un club precum Corona trimite reprezentanti la Olimpiada de iarna. Rezultatul de la Hinterstoder este unul de exceptie si ne da sperante pentru ce s-ar putea intampla la Soci. Cel mai important lucru in cadrul sectiei de sporturi individuale de la Corona, dupa transferul lui Achiriloaie, este faptul ca sportivii care vin din urma si-au gasit un exemplu de atitudine si de performanta demn de urmat”.

Corona Brasov il trimite la Soci si pe Marius Paraschivoiu

La Soci, clubul din Brasov va fi reprezentat si de un al doilea sportiv. Este vorba de Marius Cristian Paraschivoiu (23 de ani). Acesta este legitimat la ASC Corona Brasov inca de la infiintarea clubului, de pregatirea sa ocupandu-se prof. Bogdan Stanescu.