In sfarsit! Petres Tivadar a ajuns la Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

De ceva vreme, gruparile HSC Miercurea Ciuc (campioana Romaniei in ultimele doua sezoane) si Corona Brasov (vicecampioana) fac legea in hocheiul romanesc. Rivalitatea dintre cele doua parti e-n crestere de la an la an. Tocmai de aceea transferul hocheistului Petres Tivadar, in varsta de 27 ani, de la Ciuc la Brasov s-a incheiat dupa luni bune de la startul negocierilor. Totul s-ar fi datorat partii harghitene care, spun oficialii brasoveni, a refuzat dialogul „in mod sistematic”. Pana la urma, telenovela a luat sfarsit si Petres Tivadar a semnat cu ASC Corona Brasov un contract ce se intinde pe o perioada de 3 sezoane.

 
Emilian Cernica (vicepresedinte ASC Corona Brasov): „Suntem bucurosi ca pentru noi s-a incheiat cu bine acest subiect. Nu vreau sa mai comentez etapele desfasurarii negocierilor. Avem incredere ca Tivadar Petres va da totul pentru echipa noastra si sper ca si antrenorul Lindqvist a castigat un jucator important pentru echipa. Ne-am «batut» pentru cauza noastra si asa vom face si de acum incolo, atat timp cat vom vedea ca in cadrul Federatiei Romane de Hochei pe Gheata nu exista echidistanta in decizii”.


Petres Tivadar (jucator ASC Corona Brasov): „Sunt bucuros ca voi face din nou tot ceea ce-mi place: sa joc hochei. Am fost corect cu fostul club, dar nu acelasi lucru il pot spune si invers. Sunt jucator profesionist, sunt obligat sa aleg cele mai bune conditii si cel mai interesant proiect. La Brasov avem conditii mult mai bune ca la Miercurea Ciuc, un antrenor foarte bun, care stie sa creeze o atmosfera deosebita in vestiar si sunt convins ca voi face o treaba buna aici”.