Hochei: Miskolci (Ungaria) a dat lovitura la Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Meciul dintre Corona Wolves Brasov si Miskolci (Ungaria) a fost asteptat cu mare interes de fanii hocheiului brasovean, care asteptau victoria si, implicit, apropierea de play-off. Premise existau, pentru ca la precedenta descindere, la Brasov, a echipei Miskolci, Corona nu i-a lasat nicio sansa, invingand-o clar. De data aceasta insa, a fost alt meci, alta istorie. Miskolci a ajuns la Patinoarul Olimpic din Brasov cu lectia invatata si a jucat tactic exemplar, punandu-i in dificultate pe hocheistii Coronei. Miskolci a accelerat inca din start si a reusit o prima repriza foarte buna, concretizata prin două goluri. De mentionat insa ca la scorul de 0-0, Corona a avut o bara! Daca pucul ar fi intrat atunci in plasa, altfel s-ar fi scris istoria partidei. Partea a doua a fost una fara reusite pe tabela de marcaj. Iar in ultima repriza, ambele echipe au punctat. Mai intai, Corona a redus din handicap, prin Dornici (min. 44 si 33) si a dat impresia ca poate reveni. A fost insa un simplu foc de paie, pentru ca Miskolci a replicat taios in ultimele 10 minute si a marcat 2 goluri, echivalente cu victoria, care i-au adus trei puncte uriase in clasament. In schimb, Corona sta acum la mana altor echipe si va trebui sa stranga randurile, pentru a mai putea spera intr-o minune. (foto: cursuri-de-fotografie.ro/ simona avasilachioaie)

Bob Dever, antrenor Miskolci: „Am avut o prima repriza foarte buna. Le-am spus baietilor ca trebuie sa forteze si in a doua repriza, pentru ca echipa gazda are jucatori buni, care pot intoarce meciul. Am avut mai multe momente de inferioritate, cand am fost inghesuiti, dar am iesit bine din ele. In al treilea sfert, adversarii au venit peste noi, au avut cateva sanse mari de a inscrie, dar noi am reusit sa marcam un gol spectaculos spre final, care a rezolvat meciul. Nu as spune ca am avut noroc, pentru ca am facut un meci foarte bun. Inca nu suntem in play-off, mai avem de jucat, iar Brasovul nu si-a spus ultimul cuvant. Dorim sa castigam toate trei meciurile pe care le avem, abordand fiecare partida in parte la victorie. Mergem la Ciuc cu gandul victoriei”.


Kari Rauhanen, antrenor Corona Wolves: „Nu castigi foarte des un joc de hochei daca marchezi numai un singur gol. Am avut foarte multe sanse, mai ales in superioritate, dar nu am gasit drumul spre gol. Cred ca prima repriza a fost a noastra, chiar si o parte din a doua. Sunt multumit de jucatorii mei. Planul a fost bine pus la punct pentru acest meci, am alcatuit doua linii egale ca valoare, ca sa ducem meciul mai bine, dar nu am reusit sa inscriem. Ne luptam in continuare”.