Hochei, Brasov: Corona pacatuieste la finalizare

Detalii
Comentarii
Galerie foto

800 de spectatori au asistat la Patinoarul Olimpic din Brasov, la meciul pe care echipa gazda, Corona, l-a sustinut in Liga Mol in compania formatiei maghiare Miskolc. Ca si-n partida anterioara cu Nove Zamky, hocheistii din Brasov au platit tribut, din nou, numeroaselor ratari de la finalizare si in final au trebuit sa se recunoasca infranti. ASC Corona 2010 Braov – Miskolc, scor final 3-5 (pe reprize 1-0, 1-2, 1-3). Marcatorii partidei de hochei pe gheata de la Brasov au fost  Borsos, Petres si Peter Robert (pentru echipa locala), respectiv  Dubek (2), Miskolczi, Nagy Gergo si Nagy Krisztian. Antrenorii celor doua combatante de la Patinoarul din Brasov au declarat:

Greg Lindqvist (antrenor Corona Brasov): „Din nou, am inceput in avantaj pe tabela. Am ratat iar ocazii mari, dar am pierdut. Nu-mi explic ce se intampla, trecem printr-o perioada total nefasta. Zilele urmatoare vom face o analiza, impreuna cu conducerea clubului, si vom vedea ce masuri vom lua. Cert e ca in acest moment se impun unele masuri. Trebuie sa analizam ce se intampla cu stranierii din echipa, care in ultimele meciuri au aratat un randament foarte scazut si au facut greseli mari. Ei sunt adusi sa castige meciuri, nu sa le piarda, cum s-a intamplat si acum. Pacat ca in fata propriilor suporteri nu am mai castigat de mult timp. Conducerii, sponsorilor si suporterilor le pot promite ca vom munci si mai mult pentru a readuce echipa acolo unde ii e locul”.

Tim Kehler (antrenor Miskolc): „Cred ca am meritat victoria. Baietii mei au inteles bine indicatiile transmise. Pana acum, Brasovul mereu ne surprindea in ultima repriza. Dar acum i-am surprins noi pe ei. Mi-a fost un pic teama, cand am fost egalati la 3-3. Insa echipa mea a aratat caracter si pana la urma am reusit sa castigam trei puncte importante”.