Brasov: Lectie de hochei predata de Dab Docler

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Patinoarul Olimpic din Brasov a gazduit meciul de hochei pe gheata dintre Corona Brasov si Dab Docler (Ungaria). Partida a contat pentru Liga Mol. In fata a circa 800 de spectatori, formatia oaspete a predat o adevarata lectie de hochei. A condus ostilitatile de la un capat la altul si s-a impus fara probleme. Scor final, Corona Brasov – Dab Docler 1-4 (0-2, 1-1, 0-1). Au punctat Zsok, pentru echipa din Brasov, respectiv Szappanos, Azari, Pavuk si Galanisz, pentru echipa maghiara. In continuare, va prezentam declaratiile celor doi antrenori, oferite la patinoarul din Brasov, dupa incheierea ostilitatilor.


Stephan Lundh (Dab Docler): „Am obtinut trei puncte mari. Veneam dupa un meci slab, facut la Miercurea Ciuc, si aveam nevoie de o victorie, pentru moral. Nici la Brasov nu pot spune ca echipa mea a jucat foarte bine, doar ca am inscris goluri importante in momente si mai importante ale jocului. Adversarii au avut sansele lor, dar noi am inscris la fiecare sansa avuta si am obtinut victoria”.


Greg Lindqvist (Corona Brasov): „La inceputul meciului am avut ocazii mari de a inscrie, dupa care am facut cadou adversarilor cele doua goluri din prima repriza. Apoi, totul a fost mult mai greu. Primele doua reprize am jucat foarte bine. Dar cand ai ocazii clare si nu marchezi, nu ai nicio sansa sa castigi un meci de hochei. Avem probleme in a inscrie goluri si trebuie sa imbunatatim jocul ofensiv. Speram, cu aceasta perioada, un pic mai relaxata, sa recuperam si jucatorii accidentati si sa avem macar cateva antrenamente in formula completa, inaintea urmatorului meci din Liga Mol. Am incredere in echipa mea. Stiu ca intr-o formula completa putem castiga impotriva oricarei echipe din Liga Mol”.