Tabere de schi si snowboard pentru copii in Poiana Brasov si Predeal

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Iarna se apropie cu pasi marunti si, odata cu ea, se va da startul la distractie pe partiile de schi. In fiecare an, statiunile Poiana Brasov si Predeal vor fi pline de turisti, incepand de la cel mai mic pana la cel mai mare.

Distractie si schi

Cei mai bucurosi vor fi copiii. Pentru ei monitorii au pregatit tabere de schi si snowboard, de cate cinci zile, in Poiana Brasov si Predeal. Copiii au totul asigurat. Parintii nu trebuie sa faca nimic altceva decat sa ii lase in tabara, iar la finalul ei, sa ii ia acasa. Taberele sunt extrem de benefice pentru cei mici. Pe langa faptul ca se distreaza, invata sa schieze, socializeaza, leaga prietenii, se descopera pe ei insisi si isi pot depasi propriile limite.

Programul taberei de schi

„Noi organizam tabere de schi si snowboard in perioadele: 18-23 decembrie 2014, 4-9 ianuarie 2015, 9-14 ianuarie 2015, 18-23 ianuarie 2015, 30-4 februarie 2015, 4-9 februarie 2015 si 1-6 martie 2015. Copiii vor face schi dimineata si dupa-amiaza, la ore de grup. Grupele se vor forma pe nivele de pregatire (initiere, incepatori, medii si avansati). Vom schia pe partii de diferite grade de dificultate si vom profita de instalatii moderne de transport pe cablu. Ne vom odihni in camere calduroase si primitoare, dotate cu televizor si baie proprie”, spune Cristi Mazarache, monitor formator Scoala Romana de Schi, Scoala de Schi si Snowboard „2 Extreme” Predeal. Copiii ii vor avea ca instructori pe Cristi Mazarache si pe colegul sau Marian Codleanu, monitor categoria 1-a Scoala Romana de Schi. La final, va avea loc concursul scolii de schi, unde copiii vor arata ce au invatat, cum au evoluat si vor fi rasplatiti cu diplome.

Preturi pentru taberele de sporturi de iarna

Tabara de schi la Predeal, organizata de „2 Extreme” costa 1.200 de lei, iar cea de snowboard 1.300 lei. In Poiana Brasov, tabara de schi este 1.300 lei, iar cea de snowboard 1.350 lei. „In pret sunt incluse pensiune completa si orele de schi. Transportul pe cablu va fi decontat la sfarsitul taberei, in functie de grupa de pregatire din care au facut parte copiii”, adauga Cristi Mazarache.

Echipament si accesorii necesare in tabara

In tabara, copiii au nevoie de lenjerie de corp, pijama, sosete groase si subtiri, haine pentru interior, haine pentru afara, doua costume de schi, doua caciuli, doua perechi de manusi, doua perechi de bocanci de iarna, incaltaminte pentru interior, ochelari de schi si crema de protectie solara.