Tabara de schi pentru copii la Poiana Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Copiii si tinerii cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani pot invata sa schieze, la Poiana Brasov, in tabara de schi organizata de catre Himalaya Adventure in perioada 10-15 februarie 2014.

Tabara se adreseaza atat incepatorilor, care vor fi initiati in acest sport, cat si celor de nivel mediu sau avansat, care au ocazia sa isi imbunatateasca tehnica de schi, participantii urmand sa fie impartiti pe grupe (5-6 copii), in functie de nivelul lor de pregatire.

Pretul acestei tabere este de 1.600 de lei, incluzand transportul dus-intors intre Bucuresti si Brasov cu trenul rapid, cazarea la Rasnov si 3 mese/ zi + gustari, asistenta permanenta, cursuri de schi 5-6 ore/zi, pogram extra-schi indoor si outdoor, poze si diploma de participare la cursul de schi, participarea la un concurs de schi cu premii (la sfarsitul taberei) si seara festiva cu proiectie foto si video din timpul taberei.

Inscrieri si mai multe detalii puteti obtine la adresa outdoor@himalayaadventure.ro, sunand la 0722.474.317, sau accesand www.himalayaadventure.ro. (foto: visitinclinevillage.com)