Patinoare in Targu Mures

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, in special pentru cei care iubesc sportul cu patine, vremea de afara le este favorabila si-n aceasta perioada. Astfel ca, atat timp cat temperatura o va permite, cele 3 patinoare din Targu Mures va stau la dispozitie. Ne referim la patinoarele in aer liber amplasate in zona Cetate, pe Platoul Cornesti si in cadrul Complexului Muresul.
 
Ice Party-uri la patinoarul Cetate

Si in aces sezon aveti ocazia sa patinati pe gheata patinoarului artificial din centrul orasului Targu Mures (Piata Teatrului). Cu o suprafata de 600 mp, in aer liber, patinoarul, deschis la inceputul lunii decembrie, va ramane la dispozitie pe tot parcursul sezonului rece. Pentru luna in curs sunt prevazute diferite evenimente si concursuri: Valentine’s Day, Dragobete (perechile care depun juramant ca sunt impreuna, vor plati doar un bilet) si, in cazul conditiilor meteo favorabile, Ice Party-uri de 1 si 8 Martie! Incepand cu luna februarie s-a incheiat un parteneriat cu scolile si liceele din oras, in vederea efectuarii orelor de educatie fizica si sport pe gheata patinoarului. Programul zilnic al patinoarului din Piata Teatrului (foto) este urmatorul: orele 10,00 – 21,30, in serii de cate o ora si 20 minute, cate 6 ture/ zi. Tariful de intrare – la fel ca si anul trecut: 8 lei/ serie. La garderoba amenajata special in Bastionul Dogarilor, apeland la centrul de inchirieri, puteti incalta o pereche de patine, dintr-un stoc de aproximativ 450 de patine (de la numarul 29, pana la numarul 46), platind 12 lei/ 80 minute. Patinoarul artificial de la Cetate ofera si servicii de ascutire a lamelor patinelor (8 lei/ perechea de patine). Dupa ce veti patina, puteti consuma, la chioscurile special amenajate langa patinoar, vin fiert (200 ml - 2 lei), ceai de fructe (1,5 lei), hamburgeri (4 lei/ portie), cafea, ciocolata calda, apa minerala, sucuri etc.

Patinoare pe Platoul Cornesti si la Complexul Muresul

Tot in Targu Mures, amatorii de miscare se pot distra pe Platoul Cornesti unde, pe langa partia de sanius si tubing, vor putea folosi, in mod gratuit, pentru 2 ore, si mini-patinoarul (circa 200 mp, instalatie de nocturna). Programul patinoarului este intre orele 11,00-19,00. De asemenea, Targu Muresul dispune si de un al treilea patinoar, la Complexul de agrement si sport Muresul: patinoar natural, 4 lei intrarea, pe timpul serii, respectiv 3,5 lei in cursul zilei.

Azi, 22 Februarie
Joi, 23 Februarie
Vineri, 24 Februarie
Sambata, 25 Februarie

Karate, Arad: Cupa Banzai

Sala Polivalenta Victoria, Arad Ora 11


Dans sportiv, Bucuresti: ExcellencE Dance Cup

Centrul Sportiv Apollo, Bucuresti Ora 10Concurs de kickboxing (muay boran) la Buzau

Sala Sporturilor, Buzau Ora 10Cupa Buzaului de Freestyle Kickboxing

Sala Sporturilor, Buzau Ora 10


Cluj-Napoca: Cupa Transilvaniei la judo

Sala Sporturilor Horea Demian, Cluj-Napoca Ora 10


Duminica, 26 Februarie

Hell of the East, MTB si downhill la Cheile Dobrogei

Rezervatia Cheile Dobrogei, Targusor Ora 11


Dans sportiv, Iasi: Cupa Reflex

Sala Polivalenta, Iasi Ora 9

Marti, 28 Februarie
Vineri, 3 Martie