Patinoare in Targu Mures

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, in special pentru cei care iubesc sportul cu patine, vremea de afara le este favorabila si-n aceasta perioada. Astfel ca, atat timp cat temperatura o va permite, cele 3 patinoare din Targu Mures va stau la dispozitie. Ne referim la patinoarele in aer liber amplasate in zona Cetate, pe Platoul Cornesti si in cadrul Complexului Muresul.
 
Ice Party-uri la patinoarul Cetate

Si in aces sezon aveti ocazia sa patinati pe gheata patinoarului artificial din centrul orasului Targu Mures (Piata Teatrului). Cu o suprafata de 600 mp, in aer liber, patinoarul, deschis la inceputul lunii decembrie, va ramane la dispozitie pe tot parcursul sezonului rece. Pentru luna in curs sunt prevazute diferite evenimente si concursuri: Valentine’s Day, Dragobete (perechile care depun juramant ca sunt impreuna, vor plati doar un bilet) si, in cazul conditiilor meteo favorabile, Ice Party-uri de 1 si 8 Martie! Incepand cu luna februarie s-a incheiat un parteneriat cu scolile si liceele din oras, in vederea efectuarii orelor de educatie fizica si sport pe gheata patinoarului. Programul zilnic al patinoarului din Piata Teatrului (foto) este urmatorul: orele 10,00 – 21,30, in serii de cate o ora si 20 minute, cate 6 ture/ zi. Tariful de intrare – la fel ca si anul trecut: 8 lei/ serie. La garderoba amenajata special in Bastionul Dogarilor, apeland la centrul de inchirieri, puteti incalta o pereche de patine, dintr-un stoc de aproximativ 450 de patine (de la numarul 29, pana la numarul 46), platind 12 lei/ 80 minute. Patinoarul artificial de la Cetate ofera si servicii de ascutire a lamelor patinelor (8 lei/ perechea de patine). Dupa ce veti patina, puteti consuma, la chioscurile special amenajate langa patinoar, vin fiert (200 ml - 2 lei), ceai de fructe (1,5 lei), hamburgeri (4 lei/ portie), cafea, ciocolata calda, apa minerala, sucuri etc.

Patinoare pe Platoul Cornesti si la Complexul Muresul

Tot in Targu Mures, amatorii de miscare se pot distra pe Platoul Cornesti unde, pe langa partia de sanius si tubing, vor putea folosi, in mod gratuit, pentru 2 ore, si mini-patinoarul (circa 200 mp, instalatie de nocturna). Programul patinoarului este intre orele 11,00-19,00. De asemenea, Targu Muresul dispune si de un al treilea patinoar, la Complexul de agrement si sport Muresul: patinoar natural, 4 lei intrarea, pe timpul serii, respectiv 3,5 lei in cursul zilei.

Azi, 27 Mai
Sambata, 28 Mai

Culturism, Simleu Silvaniei: Campionatul National Masters

Casa Oraseneasca de Cultura, Simleu SilvanieiJudo, Baia Mare: Cupa Nordului

Sala Sporturilor, Baia Mare Ora 9:30

Turul Dobrogei la ciclism

Constanta Ora 10


Cupa Latino Angels la dans sportiv

Sala Sporturilor, Dej Ora 8


Turul Lacului Belis

Lacul Belis-Fantanele, Belis


Iasi Streetball Challenge

Centrul Comercial Felicia, Iasi


No Stress Triathlon Mogosoaia

Parcul Mogosoaia Ora 9


Somova eXtreme

Padurea Somova Ora 11La Broaste, competitie MTB in Padurea Caldarusani

Padurea Caldarusani, Gradistea Ora 11


Dans sportiv, Resita: Cupa Mystic

Sala Polivalenta, Resita Ora 12


Karate WKC, Ocna Mures: Cupa Dojokan

Sala de Sport, Ocna Mures Ora 10Duminica, 29 Mai

Judo, Baia Mare: Cupa Nordului

Sala Sporturilor, Baia Mare Ora 9:30XC Riders MTB Challenge, la Sarata-Monteoru

Sarata-Monteoru, Merei Ora 10:30
Dans sportiv, Bucuresti: Cupa Show Me Dance

Sala Sport Elite Sun Plaza, Bucuresti Ora 9:15

Joi, 2 Iunie

Bike 4 Mountains, maraton de mountain-bike

Iezer-Papusa, Leaota, Piatra Craiului, Bucegi

Vineri, 3 Iunie
Sambata, 4 Iunie
Duminica, 5 Iunie