Patinoare in Baia Mare: Patinoarul Roxa si patinoar la Sala Sporturilor

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Amatorii sporturilor de iarna din Baia Mare si judetul Maramures, in general, nu sunt privati nici anul acesta de distractia pe gheata. In Baia Mare functioneaza 2 patinoare: Patinoarul Roxa, in Piata Millennium, cu o suprafata totala de gheata de 700 mp, precum si un alt patinoar mai nou, amplasat langa Sala Sporturilor «Lascar Pana», de 1.000 mp.

Patinoarul Roxa in Piata Millennium

Firma brasoveana Suisse Trail, in colaborare cu Centrul Millennium, au inceput lucrarile la Patinoarul Roxa (patinoar mobil) din Piata Millennium (Piata Libertatii) din Baia Mare, la mijlocul lunii noiembrie 2010. Astfel ca, pentru al 5-lea an consecutiv,  la 1 decembrie 2010, pe o ploaie torentiala, s-a redeschis oficial patinoarul din Piata Millennium, cu o suprafata de gheata de aproximativ 700 mp. O serie dureaza o ora si jumatate, iar taxa la patinoar este de 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copiii de pana la 14 ani. Cei care vor sa inchirieze o pereche de patine, trebuie sa plateasca 10 lei, pentru o ora jumatate. Iubitorii sportului cu patine sunt asteptati pe patinoar de luni pana vineri, intre orele 14,00 – 21,30, pentru 4 serii a cate o ora jumate. Sambata si duminica, programul patinoarului este in intervalul 10,00 -21,30. Intre seriile de patinat va fi o pauza de o jumatate de ora, in care se curata gheata. In vacanta, copiii  sunt asteptati la Patinoarul Roxa din Baia Mare zi de zi, dupa un orar asemanator celui obisnuit de weekend. La incheierea vacantei scolare din februarie, Patinoarul Roxa isi va inchide portile.

Patinoar la Sala Sporturilor «Lascar Pana»

Patinoarul privat de langa Sala Sporturilor «Lascar Pana» din Baia Mare s-a deschis in acest sezon si are circa 1.000 mp. Este locul perfect de destindere, pentru 250 persoane, cat pot patina pe gheata, in acelasi timp. Patinoarul dispune de centru de inchirieri patine si garderoba. Portile patinoarului in are liber de la Sala Sporturilor sunt deschise zilnic, intre orele 10,00-22,00. Pretul unui bilet este de 10 lei pentru adulti si 8 lei pentru copiii cu varsta pana la 10 ani. Cei care platesc biletul pot sa patineze o ora jumatate, cat dureaza o serie. Inchiriatul patinelor va costa 10 lei/serie. In functie de conditiile meteo, Patinoarul de la Sala «Lascar Pana» va ramane la dispozitia amatorilor de patinaj pana la finele lunii februarie 2011.