Info Schi Romania - primul ghid de ski din tara noastra

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Pasionatii sporturilor de iarna vor avea posibilitatea, de acum, sa obtina informatii cat mai detaliate si mai recente legate de domeniile schiabile din Romania rasfoind paginile primului ghid de schi aparut in tara noastra. Info Schi Romania, tiparit de curand in 52 de pagini format A5, ofera cititorilor date privind starea partiilor de schi din tara, caracteristicile tehnice ale acestora si ale instalatiilor de transport pe cablu, tarife, orare, informatii legate de statiunile in care sunt situate, precum si articole de specialitate dedicate sporturilor de iarna, reunite sub titlul „Lectia de schi”.

Acest ghid poate fi rasfoit si in versiunea electronica, accesat de pe prima pagina a site-ului www.romaniaturistica.ro, unde exista si posibilitatea de a vizualiza imagini live provenite de la webcam-urile situate in unele dintre locurile turistice din tara.

Info Schi Romania reprezinta a doua etapa a unui program de promovare a domeniilor schiabile de la noi, initiat de catre ADEPTurism Romania in parteneriat cu RomaniaTuristica.ro, in prima etapa fiind editata o brosura in acest sens, distribuita in cadrul Targului de Turism al Romaniei, editia de toamna 2011, in 10.000 de exemplare.