Hotelul de Gheata Balea Lac, program si tarife

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Hotelul de Gheata de la Balea Lac, situat la 2.034 de metri altitudine in Muntii Fagaras, isi deschide portile pe 25 decembrie 2013, exact in ziua de Craciun.

Aflat la al 9-lea sezon, hotelul asteapta turisti din toate colturile lumii, care au ocazia, in acest an, sa traiasca momente inedite cazandu-se in cele 12 camere duble, cu pat matrimonial, sau in cele 3 igluuri cu pat dublu, toate din gheata, aranjate in stilul „Baroque In Ice“.

Barul de gheata din incinta hotelului, deschis zilnic intre orele 9:00 si 21:00, va incalzi „inimile” vizitatorilor cu bauturi servite in pahare de gheata, iar restaurantul de gheata va imbia calatorii flamanzi cu aromele bucatelor pregatite la Cabana Balea si servite, de asemenea, la mese si pe farfurii de gheata.

Ca in fiecare an, langa „Hotel of Ice” va fi ridicata o biserica din gheata ce va fi sfintita, ale carei porti sunt deschise tuturor celor ce doresc sa ii calce pragul, indiferent de orientarea religioasa. De asemenea, distractia si sporturile de iarna se vor intalni in Winter Park, unde turistii vor avea de ales intre schi, snowboarding, snowmobiling, tubbing, sanius, patinaj etc.

 

Tarife si program de vizitare

Rezervarea camerelor la Hotelul de Gheata, ce poarta nume inspirate de tema acestui sezon, precum Brukenthal, Maria Antoaneta, Maria Teresa, d’Artagnan s.a., se poate face pe www.hotelofice.ro, la pretul de 400 de lei/ noapte in camera dubla, respectiv 600 de lei/ noapte in camera de tip iglu. Copiii cu varste intre 6 si 15 ani beneficiaza de reducere 50%, iar copiii sub 6 ani de gratuitate.

Hotelul este rezervat oaspetilor intre orele 21:00 si 8:00, iar intre orele 9:00 si 17:00 este deschis pentru vizitare. (foto: hotelofice.ro)